MEDICINA BIOREZONANTA bioresonance imaging scan DR. ALEXANDRU OLGA

 

http://www.medicinabiorezonanta.blogspot.com

 

razvan2you@yahoo.com

 

DR. ALEXANDRU OLGA : 0040723347034

BIOFEEDBACK medical investigation with bioresonance

Investigatii , diagnostic si tratament prin biorezonanta .

Determinarea eficientei diferitelor metode de tratament .

Determinarea compatibilitatii cu produse naturale si de sinteza .

Comercializam dispozitive de neutralizare a campurilor electromagnetice emise de diferite surse.

MEDICINABIOREZONANTA.BLOGSPOT.COM

http://www.medicinabiorezonanta.blogspot.com

 

MEDICINA BIOREZONANTA - BIORESONANCE IMAGING SCAN
NON LINEAR ANALYSIS OF HEALTH CONDITION AND TESTING OF PREPARATIONS - EVALUARE GLOBALA ENERGETICA SI FUNCTIONALA COMPUTERIZATA (DIAGNOSTIC SI TERAPIE PRIN BIOREZONANTA)

08 mai 2008
CABINET MEDICAL INDIVIDUAL DR. OLGA ALEXANDRU
CABINET MEDICAL INDIVIDUAL DR. ALEXANDRU OLGA
DR. ALEXANDRU OLGA
COD PARAFA 205040 ROMANIA
CABINET BIOREZONANTA BUCURESTI

COD FISCAL 21221071

DR. ALEXANDRU OLGA -TELEFON MOBIL : +4 0723347034
E-MAIL :RAZVAN2YOU@YAHOO.COM

ADMINISTRATOR -consilier juridic-BECHERAN RAZVAN : +4 0730865709

CABINET MEDICAL DE MEDICINA GENERALA VA OFERA :


INVESTIGATII , DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PERSONALIZAT

DETERMINAREA EFICIENTEI DIFERITELOR METODE DE TRATAMENT .


DIAGNOSTICARE FUNCTIONALA COMPUTERIZATA -METODA NEINVAZIVA SI RAPIDA DE INVESTIGARE A STARII DE SANATATE A ORGANISMULUI .

TESTARE PERSONALIZATA A COMPATIBILITATII CU PRODUSE NATURALE SI DE SINTEZA .

TESTAM ORICE MEDICAMENT SAU PRODUS NATURIST FOLOSIT .PUTETI ADUCE PRODUSELE SI MEDICAMENTELE FOLOSITE DE DUMNEAVOASTRA SA LE TESTAM .

APRECIEREA PARAMETRILOR BIOCHIMICI ,IMUNOLOGICI , MICROBIENI .LA ANALIZELE DE SANGE VA PUTEM FURNIZA VALORI , CA IN SISTEMUL CLASIC .

OFERIM SERVICII DE : PUERICULTURA ( 0-1LUNA )
PEDIATRIE ( 1 LUNA -12 LUNI , 1 AN-18 ANI )
MICA CHIRURGIE PENTRU COPII SI ADULTI.

CONSULTATII LA DOMICILIU .PROGRAMARI LA TEL: +4 0730865709 .

CA URMARE A INVESTIGATIILOR SI A CONSULTATIEI PRIMITI FISA - BULETIN DE ANALIZA BIOREZONANTA CU DIAGNOSTICUL PENTRU SUFERINTA PREZENTATA .

DIN TOTALITATEA COMPANIILOR DE PROFIL , ACEASTA FIRMA SE DEOSEBESTE DE CELELATE PRIN ANUMITE PARTICULARITATI PE CARE VI LE PREZENTAM IN CONTINUARE :
1. POTENTIAL STIINTIFIC COLABORAND CU FIRME DIN GERMANIA ,UKRAINA , RUSIA , UK .,
2.TEHNOLOGII MODERNE DE ULTIMA GENERATIE - ACEASTEA PERMIT CRESTEREA ACTIVITATII BIOLOGICE .
3.SISTEMUL DE INTRETINERE SI RESTABILIRE A SANATATII .

>>TERAPIA PRIN BIOREZONANTA ESTE PRECISA SI NEDUREROASA, FARA EFECTE SECUNDARE DAUNATOARE, PENTRU DEREGLARI CRONICE CA :
ALERGII ,

NEURODERMITE ,

DEREGLARI CRONICE ALE ORGANELOR INTERNE ,

DURERI INCLUSIV REUMATISMALE.

>>TERAPIA PRIN BIOREZONANTA ESTE EFICIENTA MAI ALES IN URMATOARELE CAZURI : - ALERGII ACUTE SAU CRONICE : ALERGII CUTANATE , ASTM BRONSIC , RINITA ALERGICA .

- DURERI DE ORICE TIP INCLUSIV CELE REUMATISMALE .

- BOLI ALE ORGANELOR INTERNE .

- MIGRENE .

- VINDECAREA PLAGILOR/CAMPURI DE INTERFERENTA , CICATRICI .

- CRESTE REZISTENTA ORGANISMULUI LA INFECTII .

- PROFILAXIA IMBOLNAVIRILOR/ECHILIBRARI ENERGETICE.

- TRATAMENTE PRE SI POST OPERATORII .

- TERAPIA DEPENDENTEI DE DROGURI (NICOTINA , ALCOOL , MEDICAMENTE )

- IMBUNATATIREA RANDAMENTULUI PERFORMANTELOR SPORTIVE .


>>PRETURI CONSULTATII-FACTURARE :
CABINET BIOREZONANTA BUCURESTI
A . 90 LEI SALARIATI
B. 75 LEI PENSIONARI , COPII , ELEVI SI STUDENTI
C.25 LEI METATERAPIA SEDINTA
D. 75 LEI SALARIATI REEVALUAREA STARII DE SANATATE
E.60 LEI PENSIONARI, COPII, ELEVI SI STUDENTI REEVALUAREA STARII DE SANATATE .

 


IDEILE NOASTRE :

NE ADRESAM UNOR OAMENI CARE SUNT PREOCUPATI DE SANATATEA LOR ,CARE VOR AMELIORAREA STARII DE SANATATE , IMBUNATATIREA STARII DE SANATATE .
PRETURILE NOASTRE SUNT ACCESIBILE IN RAPORT CU CONCURENTA .CALITATEA SERVICIILOR ESTE DATA LA NOI DE EXPERIENTA PRACTICA A MEDICULUI DR. ALEXANDRU OLGA SI DE PRECIZIA TEHNOLOGIEI NOI DE CARE DISPUNEM .
DIAGNOSTICAREA EXACTA ESTE PRIMUL PAS CARE DUCE AUTOMAT LA COSTURI MULT MAI MICI PENTRU PACIENT , COSTURILE TRATAMENTULUI SCAD DE CATEVA ORI CAND STII UNDE TREBUIE TRATAT SI IN CE MOD .
ORICE TRATAMENT ORICAT DE EFICIENT AR FI , PUTEM TESTA EFICIENTA ORICAROR MEDICAMENTE SI PRODUSE NATURALE , TREBUIE SA INCEAPA CU DETOXIFIERE A ORGANISMULUI .
IN SOCIETATEA IN CARE TRAIM , MEDIU , CULTURA , OBICEIURI , MUNCA ESTE OPTIUNEA FIECARUIA CAND ARE INFORMATIE DESPRE SANATATEA CORPULUI SAU SA PROCEDEZE LA A FACE CEVA PENTRU SANATATEA SA .
CAFEAUA , UN PAHAR DE VIN , O COLA , DULCIURI NU LE POTI EXCLUDE DIN ALIMENTATIE , DAR LE POTI DIMINUA SAU "ASEZONA" CU PRODUSE NATURALE .
""TEHNOLOGIA NOASTRA PERMITE CA DINTR-O CELULA REA , SA O FACEM O CELULA MAI PUTIN REA , IAR DINTR-O CELULA MAI PUTIN REA , O CELULA MAI PUTIN BUNA ,SI TOT ASA ,ACEASTA CA SA VORBIM PE INTELESUL COPIILOR .""- BIORESONANCE IMAGING SCAN.
ORGANISMUL UMAN ARE O MARE PUTERE DE REGENERARE , MAI ALES LA TINERETE .
ORICE VARSTA ARE SANSA EI .LA ORICE SUFERINTA TREBUIE PERMANENT INCERCAT DIMINUAREA
CAUZELOR SI DIAGNOSTICAREA CORECTA .

FIIND IN ACORD CU NOUTATILE ,PE PERIOADA CONSULTATIEI ESTE ALOCAT UN TIMP PENTRU DIVERSE TESTARI ALE PRODUSELEOR ALOPATE ,HOMEOPATE,SUPLIMENTE DIN RETELELE MLM ,PLANTE DE LA AYURVEDA ,COMPRIMATE SI SOLUTII PRODUSE NATURAL,DISPOZITIVE ENERGETICE INREGISTRATE DE DIFERITI PRODUCATORI SI CARE PRIN TESTAREA CU BIOREZONANTA DAU REZULTATE FAVORABILE ASUPRA ORGANISMULUI . EFICIENTA TRATAMENTELOR SE VERIFICA PRIN BIOREZONANTA SI IN FUNCTIE DE EFICIENTA SI STAREA DE AVANSARE A BOLII MEDICUL DR. ALEXANDRU OLGA RECOMAMDA TRATAMENTUL .


EFICIENTA SI ACURATETEA ACESTUI SISTEM DE DIAGNOSTICARE PRIN BIOREZONANTA(BIOFEEDBACK -BIORESONANCE)NU POATE FI PUSA LA INDOIALA TIMPUL SCURS DE LA APARITIA PRIMELOR APARATE DE BIOREZONANTA SI PANA IN PREZENT NE ARATA CA ACEST SISTEM ESTE O ALTERNATIVA LA SISTEMUL CLASIC .
ACEST DOMENIU BIOREZONANTA , SI IMPREUNA CU CELELALTE TERAPII RECUNOSCUTE SI VALIDATE FORMEAZA MEDICINA ALTERNATIVA (MEDICINE ALTERNATIVE).IN ROMANIA LEGEA REFERITOARE LA ACEST CAPITOL AL MEDICINEI A FOST DATA DUPA INTEGRAREA ROMANIEI IN UE ,IN SEPTEMBRIE 2007 .ASOCIEREA ACESTEI METODE DE DIAGNOSTICARE PRIN BIOREZONANTA , CU DIFERITE ARTICOLE CARE APAR PE MOTOARUL DE CAUTARE GOOGLE LA CAUTAREA "" BIOREZONANTA "" , TREBUIE PRIVITE SUB MAI MULTE ASPECTE : IN CONTEXTUL DATEI APARITIEI ARTICOLULUI ,A INFORMARII SI CUNOASTERII METODEI DE CATRE CEL CARE A REDACTAT ARTICOLUL DIN ZIAR ,A CUNOASTEREA GRADULUI DE EROARE AL APARATULUI ( APARATELE MODERNE LA NIVELUL ANULUI 2008 AU O EROARE ACCEPTATA DE PRODUCATOR DE 1%~2% , IAR CELE DIN CEILALTI ANI DE PANA LA 60%) , DE FAPTUL CA OPERATOR AL ACESTUI APARAT ESTE MEDIC, CU CURSURI POST UNIVERSITARE ,CU EXPERIENTA DE DIAGNOSTICARE IN ACEASTA METODA SI DE LUCRU PE APARATE MODERNE .
FACEM ACEASTA PRECIZARE PENTRU CA MAI APAR PE GOOGLE.RO DIVERSE ARTICOLE NEGATIVE LA ADRESA BIOREZONANTEI , IAR UN INTERNAUT TREBUIE SA AIBA ELEMENTE CORECTE SI REALE DE A APRECIA ACEST DOMENIU BIOREZONANTA ( BIOFEEDBACK-BIORESONANCE )CARE ACUM ESTE AUTORIZAT SI SPERAM PROMOVAT PE BAZA REZULTATELOR EXCELENTE SI IN ROMANIA.

DESI IN ALTE TARI DIN UNIUNEA EUROPEANA ( EX: SPANIA )SERVICIILE MEDICALE DE BIOFEEDBACK ( BIOREZONANTA ) SE DECONTEAZA INTR-UN ANUMIT PROCENT, IN ROMANIA CASELE DE ASIGURARI NU DECONTEAZA ACESTE SERVICII MEDICALE DE BIOREZONANTA , DESI PRIN TESTAREA PRIN BIOREZONANTA SE INDICA IN MOD CLAR CARE ESTE CEL MAI BUN MEDICAMENT SAU CEL MAI BUN TRATAMENT ,SI NU SE MAI PIERDE SANATATE, TIMP,BANI, INCERCAND DIVERSE MEDICAMENTE SI DIVERSE TRATAMENTE.RASPUNDEM ASTFEL INTREBARILOR TELEFONICE REFERITOARE LA DECONTAREA SERVICIILOR MEDICALE DE BIOREZONANTA.

ORICE INTREBARE , O ASTEPTAM PE ADRESA DE E-MAIL : RAZVAN2YOU@YAHOO.COM SAU PE ID ,MES : RAZVAN2YOU .
Publicat de MEDICINA BIOREZONANTA - BIORESONANCE IMAGING SCAN la 14:25 3 comentarii  
SubscrieĆŁi la: Po